M 1:24 - ABREX – OCTAVIA TOUR COMBI

Model zachycuje Škodu Octavia combi „první“ generace. Jelikož se tento vůz vyrábí souběžně s Octavií druhé generace je označován názvem Škoda Octavia Tour. Jako předloha byla vybrána tzv. faceliftovaná verze, které se od předchozí verze liší hlavně tvarem předních svítilen a předního nárazníku.

Vnější tvar modelu je velmi autentický a nepostrádá žádné podstatné detaily jako stěrače, střešní nosiče, detailní provedení svítilen a hliníková kola s kotoučovými brzdami. Nechybí ani obtisky s označením typu vozu a logy Škoda. Jediné nepřesnosti, které se na exteriéru vozu objevují jsou oranžové blinkry na předních blatnících, (faceliftovaná verze i verze Tour mají tyto směrovky bílé) či dále nápis airbag na štítcích poblíž těchto blinkrů (na skutečném voze je obsahem tohoto štítku označení stupně výbavy). Jsou to ale nepostřehnutelné nuance, které nemají na celkový dojem žádný vliv. Dle označení na zádi by se mělo jednat o model 4x4 TDI, toto provedení by ale mělo mít zvýšený podvozek, což není u modelu patrné. Interiér je vozu vyveden v černé barvě a propracován do detailů přiměřených měřítku modelu.

Model má funkční řízení, ovládané volantem, otevírací přední dveře, víko zavazadlového prostoru a kapotu motoru. Model je vyráběn ve dvanácti barvách a i v provedení policejního vozu.

barevný vzorník

B - red corrida uni D - black magic E - white candy uni
L - blue dynamic uni YA - light yvory A - silver diamond met.
C - gray graphite met. H - green natur met. J - red flamenco met.
K - deep sea blue met. P - gray stone met. Y - sahara beige met.

Kde koupit?

Model lze běžně zakoupit v prodejnách modelů a hraček, u benzínových pump, nebo u dealerů vozů Škoda. Tip na e-shopy viz odkazy.

Škoda Octavia Tour Combi - red corrida uniŠkoda Octavia Tour Combi - black magicŠkoda Octavia Tour Combi - white candy uniŠkoda Octavia Tour Combi - blue dynamic uniŠkoda Octavia Tour Combi - light ivoryŠkoda Octavia Tour Combi - silver diamond metallicŠkoda Octavia Tour Combi - gray graphite metallicŠkoda Octavia Tour Combi - green natur metallicŠkoda Octavia Tour Combi - red flamenco metallicŠkoda Octavia Tour Combi - deep sea blue metallicŠkoda Octavia Tour Combi - gray stone metallicŠkoda Octavia Tour Combi - sahara beige metallicŠkoda Octavia Tour Combi - POLICIE ČRŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detailŠkoda Octavia Tour Combi - detail

Rubriky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Milan Lang
před 4 měsíci

Dobrý den, sháním model škoda octavia 1 rs combi černé, nevíte kde by jsem ji mohl sehnat ? Předem díky

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha

NOVINKY NA WEBU

29.11.2014-23:59

Vytvořen profil na Facebooku

1.4.2014-23:59

Nový design stránek - ještě probíhá vychytávání much.
Na základě férové nabídky webzdarma.cz stránky přešly na placený provoz a jsou tedy bez reklam...

14.3.2014-22:55

Spuštěn projekt "NOSTALGIE". Základní přehled hraček Škoda publikován, Postupně bude doplněno podroběnjší info.

Poslední komentáře

Počitadlo

[CNW:Counter]

KONTAKT

paganini(at)cbox.cz