M 1:24 - ABREX - FABIA COMBI

Prvním modelem v této kategorii, který firma Abrex představila byl model Škoda Fabia Combi. První série tohoto modelu byly vyráběny ještě pod značkou Cararama. Jednotlivé verze se od neliší pouze jinou krabicí, ale i tvarem a velikosti pantů otevíracích dveří od zavazadlového prostoru. Model se vyrábí ve čtrnácti barvách a je dostupný i v provedení Policejního vozu.

Model zachycuje předlohu skutečného vozu Škoda Fabia Combi první generace. Dle obtisků lze usoudit, že se jedná o vůz s benzinovým motorem o obsahu 1,6l – 16V. Celkový tvar modelu je zachycen poměrně přesně, nechybí detaily jako zpětná zrcátka, stěrače, střešní nosič, detailní provedení svítilen, hliníková kola s naznačenými kotoučovými brzdami či detailní obtisky znaků škoda a označení motorizace a modelu vozidla. Interiér je vyveden v šedočerné barvě a v detailech úměrných k měřítku modelu – propracovaná přístrojová deska s budíky, rádiem, funkčním volantem, dále řadicí páka, pedály či detailní čalounění dveří.

Model má funkční řízení, otvíravé přední dveře, dveře zavazadlového prostoru a kapotu motoru, pod kterou je ukryta jednoduchá maketa motoru.

barevný vzorník

E - white candy uni B - red corrida uni D - black magic
G - yellow lemon uni GA - yellow telecom L - blue dynamic uni
LB - blue laser uni A - silver diamond met. C - gray graphite met.
H - green natur met. J - red flamenco met. K - deep sea blue met.
P - gray stone met. Y - sahara beige met.

Kde koupit?

Model lze běžně zakoupit v prodejnách modelů a hraček, u benzínových pump, nebo u dealerů vozů Škoda. Tip na e-shopy viz odkazy.

Fabia Combi - white candy uniFabia Combi - red corrida uniFabia Combi - black magicFabia Combi - yellow lemon uniFabia Combi - yellow telecomFabia Combi - blue laser uniFabia Combi - blue dynamic uniFabia Combi - silver diamond metallicFabia Combi - gray graphite metallicFabia Combi - green natur metallicFabia Combi - red flamenco metallicFabia Combi - deep sea blue metallicFabia Combi - gray stone metallicFabia Combi - sahara beige metallicFabia Combi - policieFabia Combi - srovnání verzí Cararama x AbrexFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detailFabia Combi - detail

Rubriky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Paganini
před 3 roky

např.v eshopu www.svet-aut.cz mají 3 barvy za 399,-

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha

NOVINKY NA WEBU

29.11.2014-23:59

Vytvořen profil na Facebooku

1.4.2014-23:59

Nový design stránek - ještě probíhá vychytávání much.
Na základě férové nabídky webzdarma.cz stránky přešly na placený provoz a jsou tedy bez reklam...

14.3.2014-22:55

Spuštěn projekt "NOSTALGIE". Základní přehled hraček Škoda publikován, Postupně bude doplněno podroběnjší info.

Poslední komentáře

Počitadlo

[CNW:Counter]

KONTAKT

paganini(at)cbox.cz